JA.... wij zijn de echte, authentieke DENTAL CLINICS

Opgericht in 1997 door tandarts David Hatzkevich, hijzelf een inwijkeling uit Rusland.

Ja, wij geloven in een multiculturele samenleving en dat is onze kracht !

We rekruteren de beste tandartsen in de hele wereld ; allen zijn geaccrediteerd door het RIZIV.

Allen dragen het DENTAL CLINICS uniform, net als onze tandartsassistenten onder leiding van Svetlana Lebon en Luiza Kachian.

We spreken alle talen en zullen U altijd begrijpen... in het Engels en in de Belgische nationale talen, maar ook in het Spaans, Portugees, Oekraïens, Russisch, Grieks, Arabisch.

We bestrijken het hele spectrum van tandheelkundige zorg, van eenvoudige tandsteenreiniging tot de meest geavanceerde tandheelkundige implantaten.

En natuurlijk, niet te vergeten ook orthodontie voor kinderen en volwassenen, waar tegenwoordig veel vraag naar is.

Onze apparatuur

Onze aanzienlijke omzet stelt ons in staat om de beste en modernste Duitse en Amerikaanse tandheelkundige apparatuur aan te schaffen, en dus te Uwer beschikking te stellen.

Om U beter te kunnen verzorgen !

We beschikken met name over meerdere CONE BEAM die 3D "coupes" maken ; hun software stelt ons in staat om uw revalidatie op implantaten tot op 1/10 mm nauwkeurig uit te voeren.

Al onze tandheelkundige apparatuur is van topklasse, van het merk SIRONA (voorheen SIEMENS).

Voor de vaste prothesen maken we gebruik van intra-orale scanners (digitale afdrukken), waardoor we geen pasta-afdrukken hoeven te nemen en een perfecte pasvorm en plaatsing van uw zirkonium kronen en bruggen kunnen waarborgen.

Al onze röntgenapparatuur is uiteraard digitaal en goedgekeurd door het FANC, wat zowel minimale blootstelling aan straling als perfecte beelden garandeert, die onmiddellijk kunnen worden geraadpleegd in al onze centra in Brussel en Antwerpen.