First

First is onze eminente afdeling op de eerste verdieping, gelegen op de Belgiëlei 57 (zelfde gebouw als 57/A, aparte ingang via de deur links met parlofonie).

U kan de lift of trap nemen tot op de eerste verdieping.... de wachtkamer — voorzien van Wi-Fi — bevindt zich aan het einde van de gang.

Persoonlijk onthaal, vier hypermoderne tandheelkundige kabinetten, waaronder een operatiekamer en een fotostudio "voor en na".

Gespecialiseerde tandverzorging en niet-terugbetaalde tandverzorging RIZIV (gedekt door DKV, Dentalia,....)

Kroon- en brugwerk, uitneembare tandprothesen, tandheelkundige implantaten, botregeneratie en sinuslifting, endodontie, esthetische tandheelkunde.

Met uitzondering om medische redenen worden kinderen onder de 16 jaar niet toegelaten.

Voor de grotere chirurgische ingrepen mag u gratis gebruikmaken van onze beveiligde ondergrondse staanplaats.

Belgiëlei 57 — 2018 Antwerpen

Jecta

Een mooie villa in het noorden van Brussel, vlakbij afrit 9, waar het gemakkelijk parkeren is* (Jectagaarde 7).

Hier is alles luxe en welbehagen : de prachtige wachtkamer geeft zicht op het Dielegembos en u kan tegelijkertijd genieten van uitgelezen symfonische achtergrondmuziek en Wi-fi.

Vier tandheelkundige kabinetten, waaronder een operatiekamer.

Het tandheelkundig laboratorium en onze tandtechnieker zijn ook ter plekke, wat garant staat voor de meest gepersonaliseerde afwerking van uw nieuwe glimlach.

Het is de exclusieve praktijk van tandarts David Hatzkevich, gespecialiseerd in tandheelkundige implantologie, kroon-en brugwerk en uitneembare prothetiek, waar hij zijn privé patiënten ontvangt.

* blauwe schrijf verplicht, maximum twee uur

Jectagaarde 7 — 1090 Brussel

Premium uitrusting

In deze kabinetten beschikken we over de modernste uitrusting :

comfortabele tandheelkundige zetels van SIRONA, Cone Beam Computer tomografie (3D), intra orale scanners (3D), X-Guide voor genavigeerde implantologie (3D), Orthopantomogram (2D), een tandheelkundig microscoop.

Onze beste tandartsen en onze beste assistentes.